Votată la ultima întrunire a Adunării Generale EVA din noiembrie 2017, schimbarea denumirii Asociației a fost făcută acum oficială, împreună cu lansarea noului site web.

După ce membrii EVA au votat în cadrul Adunării Generale Anuale din data de 23 noiembrie 2017 pentru schimbarea denumirii Asociației în „European Vending & Coffee Service Association”, EVA este încântată să anunțe faptul că modificarea denumirii a fost aprobată legal și publicată în Monitorul Oficial al Belgiei. Conform celor explicate anterior, acronimul „EVA” rămâne neschimbat.

Logo-ul Asociației a suferit o mică modificare pentru a reflecta noua denumire, dar din cauza recunoașterii ample în rândul membrilor și acționarilor, logo-ul în sine rămâne aceeași „stea”.

Pentru a reflecta și mai mult identitatea nouă pentru următorii ani, EVA este de asemenea încântată să anunțe și lansarea noului site web. Noul site web (URL ca înainte: www.vending-europe.eu) este mult mai vizual și în conformitate cu tendințele contemporane de design, iar EVA consideră că este mai clar și mai simplu pentru membrii să găsească documente și informații restricționate, precum și pentru non-membrii să dobândească o înțelegere imediată a industriei noastre. Mai mult, site-ul web reacționează în prezent (este capabil să se adapteze la diferite dimensiuni de ecrane), și astfel, informațiile cheie pot fi accesate de pe telefonul inteligent și tabletă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*