Compania germană J.J. Darboven a fost înfiinţată în anul 1866 atunci când Johann Joachim Darboven a pus bazele afacerii într-un mic birou din Hamburg. De peste 150 de ani, JJ Darboven a ales întotdeauna să accepte provocările de pe piaţă şi s-a adaptat la noile tehnologii de producţie, fără a compromite calitatea produselor şi relaţiile strânse cu clienţii din întreagă lume.

Calitatea serviciilor şi diversitatea mărcilor au făcut ca J.J. Darboven să devină unul din cei mai mari operatori de pe piaţa europeană şi să aibă peste 1200 angajaţi în cele 13 filiale ale sale.  Fiind unul dintre principalii furnizori de băuturi calde din Germania pentru sectorul out-of-home, J.J. Darboven se concentrează asupra cerinţelor partenerilor în domeniul gastronomiei şi a celor care furnizează băuturi calde.

Printre sortimentele de cafea J.J.Darboven pe care Solo Caffe vi le propune regăsim: JJ Darboven Bistro Montana, JJ Darboven Melange Finesse, JJ Darboven Massimo Forte si JJ Darboven 100 % Arabica.
J.J.Darboven Classics

Ce înseamnă un serviciu excelent pentru dumneavoastră? Să ai o cafea care să răspundă nevoilor tale.  J.J.Darboven Classics include o gama variată de produse care satisface toate gusturile. Ca şi în cazul tuturor alimentelor şi al băuturilor de lux, ingredientele brute sunt esenţiale. La fel ca vinul, gustul de cafea depinde de originea sa. Gustul rafinat al blend-urilor de cafea J.J Darboven Classics este dat de combinația de boabe cu origini și nivel de aciditate diferite. Prin urmare, produsele sunt obţinute dintr-un amestec de boabe de cafea atent culese și selecționate de pe cele mai bune plantaţii din întreaga lume.

JJ Darboven Melange Finesse este o cafea produsă din boabe de cafea atent selecționate ce oferă un gust echilibrat și o aromă fină cafelei, având un gust moale și elegant ce va încânta orice consumator.

JJ Darboven Bistro Montana este o cafea mai intensă față de celelalte sortimente de cafea din gama JJ Darboven Classics și oferă un gust plăcut și o aromă intensă fiecărei băuturi preparate.

JJ Darboven Espresso Massimo Forte este un sortiment de cafea cu un gust echilibrat, nici prea tare, nici prea slabă, potrivită pentru orice automat de cafea indiferent de locație.

JJ Darboven Espresso 100% Arabica este o selecție fină de cafea 100% Arabica, cu o aromă delicată. Acest sortiment poate fi utilizat pentru prepararea unui espresso perfect la automate de cafea profesionale sau aparate de vending.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*