-a doua parte-

Continuăm incursiunea noastră în influența pe care o are cafeaua și mai ales serviciile de cafea către angajați în cultura urbană și, bineînțeles, cea corporate.

Cafeaua la draft

Acesta este una dintre cele mai surprinzătoare tendințe apărute în 2017. Această cafea specială se încadrează perfect în categoria unică și experimentală pe care multă lume o caută.

Asemănătoare cu berea la draft, această cafea poate fi servită în același mod. Acest sortiment de cafea este prezentat în mod special sub denumirea de „cafea infuzată cu azot”. Se spune despre cafeaua la draft că are aceeași textură cu berea; același gust intens, cremos și spumos. Această consistență spumoasă face cafeaua mult mai puțin amară, fără a fi nevoie de a adăuga lapte și zahăr. Cafeaua la draft îi poate atrage pe cei cărora nu le place gustul brut al cafelei, dar nu doresc să adauge aditivi nesănătoși în băutura lor.

Această nouă tendință oferă oamenilor un motiv de a se abate de la obiceiurile lor active și de a se opri efectiv în interiorul unei cafenele pentru o experiență completă. Deoarece cafeaua la draft nu este încă disponibilă în casele oamenilor, cafenelele care au adoptat deja această tendință au făcut o mișcare genială. Așteptați-vă la mult mai mult pe măsură ce vedeți că această tendință se extinde. În plus, în cazul în care consumați prea multe astfel de cafele, poate nu veți putea dormi, dar cel puțin veți putea conduce.

Cafeaua preparată la rece

Cafeaua cu gheață a fost întotdeauna cea mai potrivită pentru oamenii care doresc să-și ia doza de cofeină într-un mod revigorant. Aceasta este populară în special pe durata lunilor călduroase de vară și în orașele aflate în zonele cu climat cald. Cu toate acestea, în ceea ce privește cafeaua, există o nouă tendință căreia tot mai mulți oameni i se supun. Cafeaua cu gheață dispare încet, iar cafeaua preparată la rece îi ia rapid locul.

Deși denumirea celor două băuturi este asemănătoare, există o mare diferență între ele. Ceea ce diferențiază într-adevăr cafeaua preparată la rece de tradiționala cafea cu gheață, pe care am ajuns să o iubim, este modul de preparare asemănător cu cel al cafelei fierbinți.

Folosind căldura, sunt extrase din boabele de cafea aromele, uleiurile, zaharurile, etc. Vă preparați cafeaua în același mod în care ați face o ceașcă fierbinte de cafea aburindă. Apoi turnați cafeaua răcită peste gheață. Prepararea la rece este complet diferită. Cafeaua preparată la rece este făcută strict prin lăsarea boabelor de cafea la infuzat în apă, timp de aproximativ 12 ore sau mai mult. Acest proces face ca apa să devină cafea, în cele din urmă.

Procesul distinct de preparare este cel care face cu adevărat diferența în ceea ce privește aroma – aceasta este mult mai fină și mai puțin acidă. La fel ca în cazul berii, care este făcută la temperaturi diferite și oferă un gust mai puternic sau mai slab, mai mult sau mai puțin amar, prepararea cafelei folosind o altă temperatură schimbă gradul de amăreală și gustul general. Cafeaua preparată la rece este perfectă pentru cei care caută un tip diferit de băutură pentru a-și lua tradiționala doză de cofeină. Dacă vă place cafeaua, dar nu și gustul amar lăsat de aceasta, această băutură poate fi potrivită pentru dumneavoastră.

O combinație de ceai și cafea

Unii oameni sunt consumatori înrăiți de cafea, alții beau numai ceai, iar altora le plac ambele băuturi. Această nouă tendință le oferă persoanelor care au probleme în a alege între cele două băuturi, combinația perfectă a acestora. Acest capriciu nou combină ceaiul și cafeaua pentru a oferi consumatorilor ce este mai bun din ambele produse. Fiți atenți la prietenii și colegii de muncă care le amestecă literalmente. În 2017, va deveni o obișnuință să comanzi o cafea ușor prăjită, combinată cu ceai verde.

Datorită mixului de cafeină cu antioxidanții găsiți în ceai, acest amestec poate oferi într-adevăr numeroase beneficii. Nu numai că aveți un gust minunat și unic, dar, pe lângă acesta, beneficiați și de avantajele sănătoase și energizante ale ambelor băuturi. Pentru a vă face propriul preparat, aveți nevoie de o linguriță din amestecul preferat, o punguță de ceai și apă fierbinte. Combinați cele trei ingrediente pentru un gust care vă va schimba pentru totdeauna percepția asupra cafelei.

Începuturile cafelei și dragostea oamenilor față de ea sunt profunde și îndelungate. În jurul secolului al XVII-lea cafeaua și-a făcut debutul în Europa, chiar Papa dându-i binecuvântarea încă din momentul degustării. Cafenelele pe care le cunoaștem astăzi reflectă modelul de atunci. Ele erau paradisul artiștilor, iubitorilor de muzică, de lectură și de șah. După cum era de așteptat, cafeaua și-a găsit drumul spre America și spre restul Europei.

În prezent, 25 de milioane de producători depind de cultivarea, vânzările și consumul de cafea. Această băutură a devenit o industrie de 30 de miliarde de dolari pe an numai în America.

Cu toții bem cafea pentru a fi gata să ne începem ziua. Cumpărăm repede o ceașcă de cafea când ne îndreaptăm spre serviciu. Vrem și ne așteaptăm să oferim un loc unei cești de cafea pe durata unei zile de lucru. Deoarece cafeaua a devenit o parte atât de importantă a vieții noastre cotidiene, angajatorii din ziua de azi ar face bine să conștientizeze necesitatea reală de a oferi cafea în birourile pe care le administrează. Angajații au ajuns să considere acest bonus ca pe o componentă firească a mediului de lucru.

Ofertele de cafea pentru birou pot varia de la un filtru de cafea simplu, clasic, situat lângă mini-frigider în camera de odihnă, la un colț suficient de mare și de bine delimitat de cafea specială, creată pentru a încuraja recreerea și socializarea dintre angajați.

Angajații nu au întotdeauna timp să se deplaseze de la birouri și să ia o ceașcă de cafea în afara clădirii. A avea la dispoziție un astfel de spațiu la locul de muncă le poate ușura viața și poate crea un grup mai compact de angajați. O modalitate excelentă de a vă asigura că oferiți o cafea de calitate cu un gust deosebit este să angajați un furnizor de servicii de cafea de birou (OCS). Aceste companii cunosc cafeaua de calitate și vor satisface nevoile de cafea ale angajaților dumneavoastră în mod constant.

Sursa www.drinkcoffee.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*